25 november 2013

Reklamavbrott



Fado – en vägvisare till musiken och musikerna Ulf Bergqvist (GML Förlag)

En bok för alla som vill veta mer om fadons historia, miljöer, musiker och teman. 286 sidor, illustrerad.
Förutom en skildring av fadons historia innehåller boken intervjuer med åtta av dagens mest uppmärksammade sång- artister och korta presentationer av över 220 musiker och upphovsmän.
”Kunnigt och intressant. Och trots all faktakunskap: inte det minsta svårläst. /.../ en perfekt bok för den svenska publik som upptäckt Portugals fadotradition genom nya sångerskor som Cristina Branco och Mariza.” Bengt Eriksson i HiFi & Musik nr 9/2013.
”Som introduktion till fadons värld på svenska fungerar boken utmärkt /.../ Det är roligt att boken förutom en historisk överblick också går på djupet och ställer frågor om fadons roll i dagens Portugal. Det gör att Bergqvists bok blir mer än bara en guide, det blir också ett engagerat diskussionsinlägg.” Rolf Nilsén i Lira nr 4/2013.
Boken beställs enklast genom någon Internetbokhandel som Adlibris, Bokus, Bokia etc. Förmånligast pris av dessa har Adlibris, 250 kronor, fri frakt.

Om du vill ha ett signerat exemplar med en hälsning, beställ boken från kulturbutiken@gmail.com eller info@criasons.com. Samma pris, 250 kronor, fri frakt inom Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar